Tennisfarm partner

Word ook partner van Tennisfarm Holland en geniet van de voordelen

Wij durven te stellen dat we één van de mooiste tenniscentra van Noord-Holland hebben gerealiseerd. Al met al een hele leuke ontwikkeling die we graag met anderen delen en waarvan we zo veel mogelijk mensen willen laten profiteren. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat jong en oud sportief bezig kunnen zijn en wij  proberen ons steentje hieraan bij te dragen.

In dat kader zijn we ook op zoek naar Tennisfarmpartners.

Onder Tennisfarmpartners verstaan wij de regionale MKB-ers die net als wij het belang van sporten in het algemeen en wellicht meer specifiek voor de eigen werknemers onderkennen.

Wij bieden de Tennisfarmpartner het volgende:

  • de mogelijkheid om in ons centrum een spandoek met reclame op te hangen van 1 meter bij 2 meter. Als u de reclameboodschap aanlevert (logo en tekst) zorgen wij voor een mooi spandoek;
  • Tennisbaanhuur met 10% korting;
  • Eén keer per jaar gratis deelname aan Tennisfarmpartner-toernooi (max drie deelnemers per Tennisfarmpartner)
  • 10% korting op bijvoorbeeld een clinic, bedrijfssportdag, arrangement sportief vergaderen, bedrijvencompetitie of een workshop teambuilding etc. etc.

Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 500,00 per jaar. Jaarlijks opzegbaar.

Dit geld zal voornamelijk besteed worden aan leuke activiteiten met een sociaal en sportief karakter. Zo gaan we bijvoorbeeld in oktober en november gratis tennislessen verzorgen op diverse scholen in de omgeving van Ursem en Stompetoren. Ook staan er evenementen gepland voor mensen met een beperking en uiteraard willen we ook iets doen ter lering en vermaak voor het MKB in de regio.

Dit alles onder het motto:

SPORTEN IS GEZOND EN TOVERT EEN LACH OM JE MOND

Mocht u daadwerkelijk Tennisfarmpartner willen worden, neem dan contact op met Roger Vermeulen: 06 12 56 68 06 of 075 61 74 168

Onze partners

Drive ITT